| Kapinės | |
|
+3Allan Scott Amiki Scott Monica Hilton 7 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Johnny Depp Mirties Valgytojų vadas
Pranešimų skaičius : 421 Taškai : 15085 Registracijos data : 2011-07-11
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Kv. 07 21, 2011 3:47 am | |
| - Aš tas, kuris nudėjo Voldemortą, taip ir žinokis, - vyptelėjo merginai, savo žodžius išsakydamas su beveik pasididžiavimu. - Tada lazdelę naudok tam, kad jį iš ten ištrauktum, o nemosikuok ja bereikalo, - sumurmėjo. | |
|
| |
Sophia Riddle Magijos Ministrė ir Hogvartso direktorė
Pranešimų skaičius : 144 Taškai : 14769 Registracijos data : 2011-07-20
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Kv. 07 21, 2011 3:53 am | |
| -jis nebūtu pralaimėjęs tokiam kaip tu. Nusisuko nuo jo. -Nieko aš netrauksiu. Supratai? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Kv. 07 21, 2011 3:59 am | |
| - Visi bulvariniai laikraštukai apie tai rašo, kuria įvairias istorijas apie mane ir jį, ko tik ten prisiskaitysi, - sumurmėjo. - Tokiam kaip aš? - kilstelėjo antakius sukikeno. - Jis buvo beviltiškas senas sukriošėlis, kurio galva visą gyvenimą buvo prikišta įvairių kvailų idėjų kaip užvaldyt pasaulį, - nesistengdamas nuslėpti savo antipatijos voldemortui mestelėjo Deppas, pakeldamas akis į Sophi. - Ko tau jis taip parūpo? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Kv. 07 21, 2011 4:04 am | |
| -Aš ką tik čia atvykau. ir po velnių, nustok TAIP kalbėti apie jį. Staigia atsisukus į jį nukreipė lazdelę -Kuo man jis parūpo? tai sudėtinga istorija. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Kv. 07 21, 2011 4:09 am | |
| Kai į jį buvo nukreipta lazdelė, Deppas loštelėjo atgal ir kilstelėjo antakius, nepamirškim, kad saviškėj rankoj jis taip pat laikė tokį patį medžio gabalėlį, pasiruošęs belenkada Sofi nuginkluot ar padaryt jai ką nors įdomesnio. - Kaip tik vienai ilgai ir sudėtingai istorijai turiu laiko. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Kv. 07 21, 2011 4:30 pm | |
| Sofija perbraukė laisva ranka per plaukus. -bet gaila, aš jo neturiu. Žvelgė tiesiai į jo akis, lyg mesdama jam ženklą, kad nesiruošia jam nieko pasakoti. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pen. 07 22, 2011 1:25 am | |
| - Taigi... - nutęsė kiek prisimerkdamas, tačiau nenutraukdamas akių kontakto su mergina. - Tu viena iš tų, kurios garbino Voldemortą ir dabar nusprendė, jog reikia parodyti jam nors trupinėlį pagarbos; viena iš tų, kurios jo nekentė ir tau reikia jo kūno ir fiktyvių laidotuvių saviems tikslams; ar ta, kuri priklauso fb grupuotei ir taip pat kažkokiu būdu gali iš viso to pasipelnyti? - sumurmėjęs kilstelėjo antakį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pen. 07 22, 2011 1:32 am | |
| -Aš nesu jo garbintoja, nes jis man per daug artimas. O dėl FB... jie man net neegzistuoja. mestelėjo jam vis dar nenuleisdama lazdelės. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pen. 07 22, 2011 1:53 am | |
| - Artimas? - kilstelėjęs antakį, Deppas nusijuokė, tačiau visai tuoj pat užsičiaupė. - Tu jo giminė? - kiek susiraukė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pen. 07 22, 2011 2:40 am | |
| -Taip. Sausai tarė mergina. Ji truputį šyptelėjo, bet iš karto susitvardė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pen. 07 22, 2011 3:50 am | |
| Išgirdęs atsakymą, Deppas susiraukė it būtų visą dėžę citrinų surijęs. Voldžio giminaitė. Puiku. Jam kaip tik to ir reikėjo. *rolls eyes* - Tai viską paaiškintų, - sumurmėjo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pen. 07 22, 2011 3:57 am | |
| Sofi pažvelgė į išėjimą. -Taigi, jei viskas aišku, gali eiti. mostelėjo jam lazdele, aišku net nesiruošdama jam leisti likti kapinėse. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pen. 07 22, 2011 4:02 am | |
| - Tiesą sakant ne, dar ne viskas aišku, - prisimerkė, tačiau pastebėjęs Sofi lazdelės mostą, atsiduso, nuspręsdamas, kad su ja kalbėtis būtent šiuo momentu būtų beprasmiška, apsisuko ant kulno ir dingo oru tiesiog iš tos vietos. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pen. 07 22, 2011 4:04 am | |
| Jam dingus Sofija atsiduso. Tada pažvelgė į antkapį. -O tu? Tau buvo būtina susirasti tokių priešų? Ji vėl atsisėdo ant suoliuko. Po valandos ji atsistojo ir dingo oru. | |
|
| |
Amiki Scott Mirties Valgytoja, hilerė
Pranešimų skaičius : 4223 Taškai : 20563 Registracijos data : 2011-01-16
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Sk. 08 14, 2011 9:18 pm | |
| Ami atsirado kapinėse. Visgi, tai buvo metinės. Visa apsirengusi juodai [net plaukus nudažiusi juodai] ji perėjo per bereikalingas antkapius ir sustojo prie vieno iš jų, ant kurio buvo parašytas jos brolio vardas. -Markai... atsiduso ji ir parklupusi ant kelių aprinko čia nukritusius lapus ir apaugusias žoles. tada išbūrė didelį ir gražų vainiką, bei nuleido ant žemės. -man tavęs taip trūksta... sukuždėjo pilnomis ašarų akimis. žiūrėdama į išraižytas raides ant gražaus paminklo, ji pradėjo tyliai kalbėti. išsipasakojo viską, kas slėgė jos pečius ir galiausiai sukalbėjo maldą. atsistojusi išbūrė krūvą žvakių ir sudegusi jas sudėliojo aplink vainiką. -aš gailiuosi, supranti? aš labai gailiuosi. turėdama omenyje jo žūtį tarstelėjo. atsisėdusi ant šalia buvusios suolelio dar ilgai žiūrėjo į vieną tašką, kol galiausiai, galvodama ką turėtų daryti, pašoko. -taip ir padarysiu. linktelėjo ir vis dar būdama kapinėse išsibūrė popieriaus ir plunksną. paskrebenusi gan ilgą laišką, pasikvietė savo pelėdą-varną ir pririšusi laišką, sumurmėjo. -nešk jį tiesiai pas Violet. nesileisk pagaunama, o tai negausi ėsti. prigrasė pirštu ir paleido ją. panaikinusi likusią plunksną vėl atsisuko į brolio antkapį. -ačiū, Markai. liūdnai šyptelėjusi atsisveikino ir nuėjo pasižiūrėti kaip atrodo tėvų kapai. tada nuėjo prie Bellos kapo. apžiūrėjusi visas giminaičių poilsio vietas dingo iš ten. | |
|
| |
James Brown Mirties Valgytojas
Pranešimų skaičius : 190 Taškai : 14836 Registracijos data : 2011-07-17
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Sk. 08 21, 2011 2:01 am | |
| Tiesiai iš azkabano oru prie kapinių. -Ir da fuck aš čia atėjau?...-sumurmėjo ir atssėdo prie kaškokio suolelio, išsitraukė butelį kaškokio alkoholinio gėrymo ir atsidarė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Sk. 08 21, 2011 2:17 am | |
| Tylus pukštelėjimas ir Sophia jau stovėjo priešais Voldemorto kapą. Iš karto padėjusi raudonų rožių puokštę, kuria laikė rankose, atsisėdo ant suoliuko priešais savo senelio kapą. Pasitvarkiusi lankelį ir kelias neklusnias rudų plaukų sruogas sunėrė rankas ir kelis kart sumirksėjo. -Tu man pasakyk, ką daryti? Ką daryti su visais tavo suknistais priešais? Aišku, pasakytum "nužudyk juos, Sofija, juk tai tavo kraujyje." Tada ji atsistojo ir priėjusi arčiau antkapio pritūpė ir su ranka nubraukė užrašus ant jo. -Bet pats žinai, kad tas kraujas ne toks kaip tavo. Ir po velnių, aš gi mergina. Pasakyk nors vieną moteriškę blogietę. Atsidususi ji pakėlė akis į dangų ir gyliai, gyliai atsiduso. -oi, sorry, tu juk miręs ir nepadėsi man nudėt to... ji užstrigo ir suraukė veidelį prisiminusi Deppą. Tada atsistojusi ji vėl grįžo ant suoliuko. -Aišku jei viską girdėtum, pradėtum aiškinti, kad turiu pribaigti jį... o jeigu aš to negaliu? Tarė tyliai aišku suprasdama, kad jeigu kas nors ją išgirstu palaikytu nušokusia nuo proto .-.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Sk. 08 21, 2011 3:28 am | |
| Tyliai gerdamas alkoholinį gėrymą, Brownas klausėsi kaškokios merginos kalbų. Ir tas jos balsas buvo pažystamas.-Tu čia su manimi kalbi?-kilstelėjo antakį atsisukdamas į tą pusę kuroje buvo mergina. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Sk. 08 21, 2011 4:14 pm | |
| - jei tu miręs Voldemortas kuris prisikėlė kaip zombis - TAIP. tokiu piktu ir skardžiu balsu jam atšaukė ir aišku Atsisuko į jo pusę. - Šaunu. Dabar kažkoks psichas išgirdo mano kalbas Vos girdimai sumurmėjo ir sunėrusi rankas atsiduso. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pir. 08 22, 2011 2:53 am | |
| -Tu galvoji aš esu tas senis besmegenis vlodemortas?... Suprunkštė ir atsigėrė gėrymo. -Pasakyk kas tu... tavo balsas man kaškur girdėtas.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pir. 08 22, 2011 3:03 am | |
| -Tu labai drąsus jei taip kalbi apie mirusį. Sumurmėjo ji ir ištraukė lazdelę. -Aš Sofija. Garsiai tarė ji ir nusimovė aukštakulnius - juk jei reiktu bėgti, ji iš kart būtu pasiruošusi ir jai nereiktu griuvinėti su kulniukais .-.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pir. 08 22, 2011 3:12 am | |
| -Sofija? Blet, čia tu ta kalė kuri mane į zkabaną įkalino? Suriko ir nusviedė butelį į Sofiją, išsitraukė lazdelę. -Nu bliaaa... visas tas šventas skystis... išbėgo. Aš tave... nužudysiu. Sumurmėjo.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pir. 08 22, 2011 3:19 am | |
| Pasilenkusi ji išvengė butelio ir atsitiesusi susiraukė. -Ok, Deppas totalus bailys jei tave paleido. O jis tikrai tave paleido. Piktai riktelėjo ir sviedė į jį batelius. -O tu šiukšlę, ko nesupūvai ten? A? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pir. 08 22, 2011 3:28 am | |
| -Eik tu *pyp*. Aš neesu toks silpnas kaip tu, kad supūčiau ten. Vyptelėjo ir nusitaikė ladzelę į ją, bei išvengė kaškokių batų metimo. -Tu.. tu.. crucio! Sumurmėjo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės Pir. 08 22, 2011 3:32 am | |
| Aišku gavusi dozę kerų ji tik sukando dantis. Juk Vodelmortas ją mokino "ištverti" tokius kerus nuo 7-erių. -koks tu fainas. riktelėjo ji ir nutaikė į jį lazdelę. -Sectumsempra | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kapinės | |
| |
|
| |
| Kapinės | |
|