| Ted House | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Ted Vingtom Mirties Valgytojas
Pranešimų skaičius : 44 Taškai : 14875 Registracijos data : 2011-05-13
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Pir. 05 16, 2011 9:55 pm | |
| Tedis susiraukęs kažką sumurmėjo po nosimi, kai Bren ėmė spurdėti lovoje. O jai sušukus pats šoktelėjo lovoje. - O, labas rytas, Bren, - švelniai pasisveikino ir merginai atėmus antklodę sukikeno. - Ko tu gėdijiesi? Tikrai pilnai mačiau tavo nuostabaus kūno, tad gali jo nuo manęs neslėpti. | |
|
| |
Bren Enissence Hogvartso bibliotekininkė ir Mirties Valgytoja
Pranešimų skaičius : 1305 Taškai : 17657 Registracijos data : 2011-02-08
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Pir. 05 16, 2011 10:08 pm | |
| - Kas per?... Sumurmėjo Bren nieko nesuprasdama. O tada ją užgriuvo prisiminimai, iš šios nakties. Išpūtusi akis, išgąsčio pilnu žvilgsniu, vis dar naršydama vaizduose savo galvoje, ji spoksojo į Tedį. Grįžusi į šį pasaulį Bren kaip nudeginta šoko iš lovos ir apsisiautusi antklode puolė į kitą kambarį. Radusi savo drabužius ji išsitraukė lazdelę ir grįžo į Tedžio miegamąjį. Vėl išvydusi vaikiną bedė į jį lazdele. - KĄ TU MAN PADAREI?! Greižtai ir aukštu balsu, visai nejuokaudama paklausė ji. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Antr. 05 17, 2011 12:35 am | |
| Tik kai Bren smeigė į jį lazdelę, jis susigaudė, kad išgaravo eleksyro poveikis. - Nieko aš tau nedaviau, - nepatenkintas susiraukė. "VELNIAS, KĄ MAN JAI SAKYTI???" panikavo mintyse. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Antr. 05 17, 2011 12:50 am | |
| - CHA!!! IMU IR TIKIU! Plyšavo ji, panikuodama ir nesivaldydama. - PATS IŠSIDAVEI, KAD MAN KAŽKO DAVEI! Net šitaip pykdama sugebėjo pastebėti skirtumą tarp "ką man padarei?" ir "Nieko aš tau nedaviau". - SAKYK, ARBA PRIVERSIU! Grąsino ji nutaikiusi lazdelę į jį, pasiruošusi bet kada paleisti kerus. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Antr. 05 17, 2011 12:52 am | |
| Tedis priekaištaudamas pažiūrėjo į Bren. - Pati kalta, kad nusigėrei ir nesusigaudei ką darai, - atrėžė savo ruožtu praleisdamas savo susimovimo pastabą. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Antr. 05 17, 2011 1:12 am | |
| - NUSIGĖRIAU?! Užstūgo ji. - KAŽIN KAS MANE NUGIRDĖ?!! Sužaibavo akim Bren. Jos kantrybės lašelis seko, ir jai visiškai nerūpėjo, kad priešais ją stovėjo jos mokyklos laikų draugas. - SAKYK, KO MAN DAVEI, NES PATIKĖK, MAN RANKA NESUDREBĖS TAVE PRIVERSTI! | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Antr. 05 17, 2011 1:23 am | |
| Tedis prunkštelėjo ir atsitojęs nuėjo nuogas prie spintos, išsitraukė kkažkokias kelnias ir jomis apsivilko. - Klausyk, aš tau daviau tik vieną taurę nuraminti nervams, po to tu pati pasigrobei butelį ir ėmei pliaupti, plius nugirdidama ir mane, tad neversk čia ant manęs kaltės. - Ramiai pasakė praeidamas pro Bren kuri perppykusi žiūrėjo į jį. Tedas ramiai nulipo į apačią, susirado kažkur ant staliuko savo marškinius, juos užsivilko ir pasiėmė lazdelę. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Antr. 05 17, 2011 1:33 am | |
| - TIK JAU NEKURPK ČIA PASAKŲ, VISKĄ AŠ PRISIMENU! Plyšavo ji Tedžiui iš paskos. Šiam dingus iš kambario ji apsižvalgė ir susiradusi savo apatinius greitai bent kiek pridengė savo kūną. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Kv. 05 19, 2011 7:55 pm | |
| Pilnai apsirengęs lyg niekur nieko, nuėjo prei baro ir prisipylęs puse stiklo brendžio, pasiskanaudamas išgėrė. - Jei jau nusiraminai, lipk į apačią, - ramiai šūktelėjo įsterikei gyvenimo meilei. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Kv. 05 19, 2011 10:50 pm | |
| Bren nuo gindų pakėlė antklodę ir vėl ja apsisiautė, tik tada labai nenoriai nulipo žemyn. Net nepažvelgusi į prie baro stovintį Tedį susirado likusius savo drabužius. - Idiotas, Gaidys, nevėkšla, ištvirkėlis, nesveikas, pusprotis, asilas, padugnė, šiknius, prievartautojas... Ištisai murmėjo ji besirengdama. Baigusi, visiškai ignoruodama tikriausiai ją stebintį šių namų šeimininką Bren susirado savo batus ir apsiavusi pasuko link durų. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Kv. 05 19, 2011 11:19 pm | |
| - Tokie žodžiai neturėtu skilsti iš tokios gražios merginos lūpų... - pasišaipė Tedis, bet išeinant Bren susirūpino. - Kur tu eini? - paklausė pačiupdamas ją už alkūnės, kai pasivijo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Pen. 05 20, 2011 12:16 am | |
| - Ne tavo reikalas. Labiau sau nei Tedžiui sumurmėjo ji. - Kuo toliau nuo tavęs. Šaltu balsu metė jam. Jam sučiupus ją už alkūnės ji atsisuko ir skėlė jam tokį gerą antausį. - NEDRĮSK MANĘS LIESTI! | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Pen. 05 20, 2011 2:17 am | |
| Tedis tik suklapsėjo akutėm, kai jam užvožė. - Man skaidėjo, - nepatenkintas sumurmėjo. - Žinai, dink, dink kuo toliau nuo manęs, - pasilenkė jai prie ausies. - Tik po to, negrįžk pas mane maldaudama, kad vėl tave pamaloninčiau, mažute, - sukikeno ir atsiraukęs patenkintas žiūrėjo į Bren. - Ir nesakyk, kad nebuvo malonu, greičiausiai, tu vienintelė kuri su manimi taip garsiai reiškė savo malonumą, - sukikeno prisimindamas "N-41". | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ted House Pen. 05 20, 2011 2:31 am | |
| - taip ir turėjo būti. Sugriežė dantim Bren. Sukandusi dantis išklausė visą tą tiradą kurią išpylė Tedis, tada išgirdusi paskutinius jo žodžius užsimojo ir dar kartą jam gerokai vožtelėjo. - IDIOTAS! Bren apsisuko ir nėrė lauk iš to prakeikto namo ir apsisukusi ant kulno iškeliavo oru. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Ted House | |
| |
|
| |
| Ted House | |
|