| Departamento vadovės kabinetas | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Andrew Hedyson Magijos Ministerijos darbuotoja(s)
Pranešimų skaičius : 1043 Taškai : 15168 Registracijos data : 2011-06-09
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Št. 06 25, 2011 4:30 am | |
| -Ok.-šyptelėjo ir atsikėlė nuo sofutės priartėdamas prie Mashos. | |
|
| |
Sergej Ivanov Magijos Ministerijos darbuotojas, hileris
Pranešimų skaičius : 1612 Taškai : 15413 Registracijos data : 2011-06-02
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Št. 06 25, 2011 4:32 am | |
| Jis apkabino juos ir dingo oru. | |
|
| |
Monica Hilton Varno Nago septintakursė
Pranešimų skaičius : 7780 Taškai : 35683 Registracijos data : 2011-02-13
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Št. 06 25, 2011 5:04 am | |
| [[Ok, o kas nors teiksis parašyt, jog visi kur nors atsiradom Kanuose? xDD]] | |
|
| |
Sergej Ivanov Magijos Ministerijos darbuotojas, hileris
Pranešimų skaičius : 1612 Taškai : 15413 Registracijos data : 2011-06-02
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Št. 06 25, 2011 5:13 am | |
| [ši garbė atitenka tau xD!] | |
|
| |
Masha Ivanova Magijos Ministerijos darbuotoja(s)
Pranešimų skaičius : 1015 Taškai : 16085 Registracijos data : 2011-03-23
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Št. 06 25, 2011 5:21 am | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 5:05 am | |
| Masha atsirado ministerijoj. Perėjusi milžinišką holą ir pasiekusi liftus, nusileido į jai reikiamą lygį ir iš jo išlipusi bei praėjusi koridoriumi, sustojo prie savo kabineto durų. Jas atsirakinusi, įžengė vidun, paskui save duris uždarydama. Nuo peties nusitraukusi rankinę ir nusviedusi ją ant sofutės, apėjo stalą ir įsitaisiusi savo kedėje, iš karto ėmėsi pačio nuobodžiausio darbo in the whole world ir pradėjo pildyti turimus dokumentus. | |
|
| |
Ivana Reyes Magijos Ministerijos darbuotoja(s)
Pranešimų skaičius : 220 Taškai : 14825 Registracijos data : 2011-07-28
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 5:07 am | |
| Ir po gerų penkių minučių į Mashos duris pabeldė Ivė. su kažkokiais popiergaliai rankose, žinoma, kuriuose trūko Mashos parašų. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 5:10 am | |
| išgirdusi beldimą, Mashą atitraukė akis nuo pildytų popierių ir pakėlė jas į duris. Nežymiai susiraukusi, pavartė akutes, bo dabar tikrai mažiausiai norėjo, kad koks įkyrus darbuotojas ją trukdytų. - Prašom, - beviltiškai atsiduso, vis dėl to nutaisydama šypseną. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 5:13 am | |
| išgirdusi, kad gali įeiti, Ivė taip ir padarė. -laba diena, panele Ivanova. pasisveikino. kadangi buvo visai nauja darbuotoja, turėjo elgtis labai gražiai, da? -šitie popieriai suskrido šį rytą. sutvarkiau juos. jums beliko pasirašyti. padėjo ant stalo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 5:26 am | |
| - Sveika, - pasisveikino, nužvelgdama iš pažiūros iki šiol nematytą merginą. - Ahaaa, dėkui, - linktelėjo Masha, artyn savęs prisitraukdama popierių krūvą. - Tikriausiai būsi nauja departamento darbuotoja, right? - kiek prisimerkė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 5:27 am | |
| -Mhm... aš Ivana. Ivana Reyes. prisistatė nuleisdama rankas ant klubų. -pradėjau dirbti prieš porą dienų. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 5:34 am | |
| - Mano vardą ir pavardę turbūt jau žinai, malonu, - sukikeno. - Ahaaa, o prieš porą dienų aš gulėjau surišta miške ir į mane kėsinosi ex ministras, - kiek susiraukė. - Ir taip, pardon, tai daro mane labai bloga vadove, - pavartė akutes, pakildama iš savo vietos. - Naujus darbuotojus mes, tai yra aš, mėgstu pakrištyt, - sukrizeno, prieidama prie savo bariuko. - Jūs juk ne kokia prisiekusi abstinentė? - primerkusi akutes, pažvelgė į Ivaną. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 8:11 pm | |
| -Borwnas? kėsinosi? net nesitiki. suklapsėjo akutėm Ivė prieidama arčiau Mashos. Oh, Reyes juk negalėjo nepastebėt kokia jos viršininkė graži, ania? -hm... abstinentė nesu, bet gerti darbo vietoj matant viršininkei? Nusijuokė pasitvarkydama plaukus. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 9:43 pm | |
| - Haa, išvaizda dažnai apgauna, - prisimerkė, omenyje turėdama Browną. Išgirdusi Ivanos atsakymą, sukrizeno ir iš baro ištraukė kažkokio nestripraus alkoholinio gėrimo butelį. - Ką galiu pasakyt, aš neatitinku standartinio viršininkės įvaizdžio, - plačiai nusišypsojo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 9:47 pm | |
| -mes su juo kaip ir...draugai. gūžtelėjo pečiais stebėdama Mashos judesius. -o taip. viršininkai dažniausiai būna bjaurūs. to tikrai negalėčiau pasakyti apie jus. šyptelėjo sugrąžindama akis ties Mashos veidu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 9:52 pm | |
| - Draugai?.. - susiraukė Masha, iš vitrinos traukdama porą taurių. - Žinai, aš pykčio šiaip ilgai nelaikau ir savo priešų draugams nekeršiju, taigi gali būt rami, tebūnie tai grynai profesionalūs darbiniai santykiai, - sukikeno. Nužingsniavusi prie nedidelės sofos, ant staliuko sustatė taures ir butelį, o tada mostelėjo Ivei sėstis. - Awww, tu per miela, - nusišypsojo, išgirdusi jos žodžius. - Darbdaviai dažniausiai užknisa. Kol kas tu manęs ne, - sukrizeno, prisėsdama ant sofos. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 9:56 pm | |
| -supratau. jis blogas. pavartė akis. Mashai parodžius, kad Ivė sėstų, ši taip ir padarė. -iš anksto atsiprašau, jeigu užknisiu. sukrizeno pasisukdama į savo darbdavę. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Sk. 08 07, 2011 11:01 pm | |
| - Užknisi mane tik tuo atveju, jeigu laiku nepasirodysi savo darbovietėj, jeigu nepristatysi man reikiamų dokumentų ir jų nesurūšiuosi. Tada bus šiokių tokių problemų, - sumurmėjo Masha, bandydama atidaryti butelį. Visai lengvai kelių sekundžių bėgyje būtent tai ir padariusi, gėrimu pripildė taures ir vieną jų padavė Ivanai, o rankose laikydama savąją, susikėlė koją ant kojos ir įsipatogino sofutėje, sedėdama pusiau persikreipusi į merginą. - Sooo... turiu ir šiaip ką veikt, ne tik skaityt sausas savo darbuotojų bylas, taigi... jau gali pradėt pasakot apie save, sutrumpinsi man darbą, - plačiai nusišypsojo, prie lūpų kilsteldama savo taurę. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Pir. 08 08, 2011 3:55 am | |
| Paėmusi taurę, žvilgtelėjo į gėrimą ir lengvai juo pateliūskavo. -galit būti rami. aš gera darbuotoja. patikino ir gurkštelėjo vyno. -apie save? naaa... mano byloje turėtų būti parašyta, kad esu Ivana Reyes, gyvenau Korėjoje, augau su tėvais be brolių ir sesių, kad man dvidešimt trys metai... prikando lūpą galvodama kas ten dar turėtų būt parašyta. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Pir. 08 08, 2011 4:26 am | |
| - Puiku, šiuo metu man būtent tokios ir reikia, - nusišypsojo Ivei. Klausydamasi jos labai skurdaus pasakojimo, tik pavartė akutes, gurkšteldama gėrimo. - Taip taip, amžius, gyvenamoji vieta ir šeimos padėtis, tai įprasta ir visai neįdomu, tiesą sakant, - sukrizeno. - Ummm galėtum pavyzdžiui... - kiek prisimerkė, bandydama sugalvoti kokį klausimą merginai. - ...nežinau, galėtum tarkim atskleisti priežastis kodėl atsikraustei gyventi čia, - gūžtelėjo pečiais, nukreipdama žvilgsnį į Aivę. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Pir. 08 08, 2011 4:31 am | |
| -well... here I am. nusijuokė gurkštelėdama dar vyno. -Om... aš čia atsikrausčiau, nes nusibodo gyventi su tėvais ir girdėjau kad šitos šalies ministerija moka gerus pinigus. sukrizeno. -ir šiaip, tikiuosi susirasti ilgalaikę panelę. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Pir. 08 08, 2011 4:43 am | |
| - Mano tėvai jau senaai žuvę, bet aš tave pilnai suprantu, - labai supratingai sulinksėjo. - Kartais taip viskas atsibosta, kad nori tiesiog imti ir pabėgti, - sumurmėjusi atsiduso. - Oo taip, pinigus gali gauti ne mažus, bet niekad negali žinoti, kas šaus ministrams į galvą ir kaip jie sugalvos apkarpyt atlyginimus, - kiek prisimerkė. - Panelę? - iškėlė antakius, sumirksėdama. - Tai tu... - nutęsė, įsižiūrėdama į šalia sėdinčią Ivę. - ...OH, - sukrizeno. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Pir. 08 08, 2011 4:49 am | |
| -O maniškiai ramiausiai gyvena žiobarišką gyvenimą. ir tai sucks. pavartė akis žiūrėdama į vyną stiklinėje. -jeigu apkarpys atlyginimus, trauksiu kitur. kol kas čia niekam neįsipareigojau. gūžtelėjo pečiais ir pakėlė žvilgsnį į Mashą. kol ji suprato kas Ivė tokia, moteris sukrizeno. -taip. žinau. Pavyzdinga darbuotoja su yda. ne, šiaip jau miegu ir su moterim ir su vyrais. gūžtelėjo pečiais vis dar linksmai šypsodamasi po Mashos reakcijos. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Pir. 08 08, 2011 3:26 pm | |
| - Neeee, keliaudama iš vienos vietos į kitą nieko daug nepasieksi, patikėk manim, - pavartė akutes. - Yda? Sakyčiau, kad tai amm skamba gana įdomiai, - nusišypsojo. - Rimtai, tokių žmonių kaip tu, čia labai nedaug, - sukikeno. - Irrr aš tikrai neleisiu, kad tai kažkaip pakeistų mano požiūrį į tave, - plačiai šypsodamasi, skubiai pridūrė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas Antr. 08 09, 2011 5:54 pm | |
| -žinau, kad daug nepasieksiu. et bent jau gausiu didesnius pinigus nei ankstesnėj vietoj. gūžtelėjo petukais. išgirdusi ką Masha mano apie jos orientaciją, tik sukikeno. -aš jau pastebėjau, kad tokių žmonių čia beveik nėra. taip lyg tarp kitko apsidairė ir pribaigė vyną iš savo taurės. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas | |
| |
|
| |
| Departamento vadovės kabinetas | |
|