Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

Departamento vadovės kabinetas

Go down 
+2
Amiki Scott
Masha Ivanova
6 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutoriusPranešimas
Andrew Hedyson
Magijos Ministerijos darbuotoja(s)
Andrew Hedyson

Pranešimų skaičius : 1043
Taškai : 15168
Registracijos data : 2011-06-09

Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeŠt. 06 25, 2011 4:30 am

-Ok.-šyptelėjo ir atsikėlė nuo sofutės priartėdamas prie Mashos.
Atgal į viršų Go down
http://www.talk4ever.lt/
Sergej Ivanov
Magijos Ministerijos darbuotojas, hileris
Sergej Ivanov

Pranešimų skaičius : 1612
Taškai : 15413
Registracijos data : 2011-06-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeŠt. 06 25, 2011 4:32 am

Jis apkabino juos ir dingo oru.
Atgal į viršų Go down
Monica Hilton
Varno Nago septintakursė
Varno Nago septintakursė
Monica Hilton

Pranešimų skaičius : 7780
Taškai : 35683
Registracijos data : 2011-02-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeŠt. 06 25, 2011 5:04 am

[[Ok, o kas nors teiksis parašyt, jog visi kur nors atsiradom Kanuose? xDD]]
Atgal į viršų Go down
Sergej Ivanov
Sergej Ivanov

Pranešimų skaičius : 1612
Taškai : 15413
Registracijos data : 2011-06-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeŠt. 06 25, 2011 5:13 am

[ši garbė atitenka tau xD!]
Atgal į viršų Go down
Masha Ivanova
Masha Ivanova

Pranešimų skaičius : 1015
Taškai : 16085
Registracijos data : 2011-03-23

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeŠt. 06 25, 2011 5:21 am

[[Oho, ačiū xD]]
Atgal į viršų Go down
Masha Ivanova
Masha Ivanova

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 5:05 am

Masha atsirado ministerijoj. Perėjusi milžinišką holą ir pasiekusi liftus, nusileido į jai reikiamą lygį ir iš jo išlipusi bei praėjusi koridoriumi, sustojo prie savo kabineto durų. Jas atsirakinusi, įžengė vidun, paskui save duris uždarydama. Nuo peties nusitraukusi rankinę ir nusviedusi ją ant sofutės, apėjo stalą ir įsitaisiusi savo kedėje, iš karto ėmėsi pačio nuobodžiausio darbo in the whole world ir pradėjo pildyti turimus dokumentus.
Atgal į viršų Go down
Ivana Reyes
Ivana Reyes

Pranešimų skaičius : 220
Taškai : 14825
Registracijos data : 2011-07-28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 5:07 am

Ir po gerų penkių minučių į Mashos duris pabeldė Ivė. su kažkokiais popiergaliai rankose, žinoma, kuriuose trūko Mashos parašų.
Atgal į viršų Go down
Masha Ivanova
Masha Ivanova

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 5:10 am

išgirdusi beldimą, Mashą atitraukė akis nuo pildytų popierių ir pakėlė jas į duris. Nežymiai susiraukusi, pavartė akutes, bo dabar tikrai mažiausiai norėjo, kad koks įkyrus darbuotojas ją trukdytų.
- Prašom, - beviltiškai atsiduso, vis dėl to nutaisydama šypseną.
Atgal į viršų Go down
Ivana Reyes
Ivana Reyes

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 5:13 am

išgirdusi, kad gali įeiti, Ivė taip ir padarė.
-laba diena, panele Ivanova.
pasisveikino. kadangi buvo visai nauja darbuotoja, turėjo elgtis labai gražiai, da?
-šitie popieriai suskrido šį rytą. sutvarkiau juos. jums beliko pasirašyti.
padėjo ant stalo.
Atgal į viršų Go down
Masha Ivanova
Masha Ivanova

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 5:26 am

- Sveika, - pasisveikino, nužvelgdama iš pažiūros iki šiol nematytą merginą. - Ahaaa, dėkui, - linktelėjo Masha, artyn savęs prisitraukdama popierių krūvą. - Tikriausiai būsi nauja departamento darbuotoja, right? - kiek prisimerkė.
Atgal į viršų Go down
Ivana Reyes
Ivana Reyes

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 5:27 am

-Mhm... aš Ivana. Ivana Reyes.
prisistatė nuleisdama rankas ant klubų.
-pradėjau dirbti prieš porą dienų.
Atgal į viršų Go down
Masha Ivanova
Masha Ivanova

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 5:34 am

- Mano vardą ir pavardę turbūt jau žinai, malonu, - sukikeno. - Ahaaa, o prieš porą dienų aš gulėjau surišta miške ir į mane kėsinosi ex ministras, - kiek susiraukė. - Ir taip, pardon, tai daro mane labai bloga vadove, - pavartė akutes, pakildama iš savo vietos. - Naujus darbuotojus mes, tai yra aš, mėgstu pakrištyt, - sukrizeno, prieidama prie savo bariuko. - Jūs juk ne kokia prisiekusi abstinentė? - primerkusi akutes, pažvelgė į Ivaną.
Atgal į viršų Go down
Ivana Reyes
Ivana Reyes

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 8:11 pm

-Borwnas? kėsinosi? net nesitiki.
suklapsėjo akutėm Ivė prieidama arčiau Mashos. Oh, Reyes juk negalėjo nepastebėt kokia jos viršininkė graži, ania?
-hm... abstinentė nesu, bet gerti darbo vietoj matant viršininkei?
Nusijuokė pasitvarkydama plaukus.
Atgal į viršų Go down
Masha Ivanova
Masha Ivanova

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 9:43 pm

- Haa, išvaizda dažnai apgauna, - prisimerkė, omenyje turėdama Browną. Išgirdusi Ivanos atsakymą, sukrizeno ir iš baro ištraukė kažkokio nestripraus alkoholinio gėrimo butelį.
- Ką galiu pasakyt, aš neatitinku standartinio viršininkės įvaizdžio, - plačiai nusišypsojo.
Atgal į viršų Go down
Ivana Reyes
Ivana Reyes

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 9:47 pm

-mes su juo kaip ir...draugai.
gūžtelėjo pečiais stebėdama Mashos judesius.
-o taip. viršininkai dažniausiai būna bjaurūs. to tikrai negalėčiau pasakyti apie jus.
šyptelėjo sugrąžindama akis ties Mashos veidu.
Atgal į viršų Go down
Masha Ivanova
Masha Ivanova

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 9:52 pm

- Draugai?.. - susiraukė Masha, iš vitrinos traukdama porą taurių. - Žinai, aš pykčio šiaip ilgai nelaikau ir savo priešų draugams nekeršiju, taigi gali būt rami, tebūnie tai grynai profesionalūs darbiniai santykiai, - sukikeno. Nužingsniavusi prie nedidelės sofos, ant staliuko sustatė taures ir butelį, o tada mostelėjo Ivei sėstis.
- Awww, tu per miela, - nusišypsojo, išgirdusi jos žodžius. - Darbdaviai dažniausiai užknisa. Kol kas tu manęs ne, - sukrizeno, prisėsdama ant sofos.
Atgal į viršų Go down
Ivana Reyes
Ivana Reyes

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 9:56 pm

-supratau. jis blogas.
pavartė akis. Mashai parodžius, kad Ivė sėstų, ši taip ir padarė.
-iš anksto atsiprašau, jeigu užknisiu.
sukrizeno pasisukdama į savo darbdavę.
Atgal į viršų Go down
Masha Ivanova
Masha Ivanova

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeSk. 08 07, 2011 11:01 pm

- Užknisi mane tik tuo atveju, jeigu laiku nepasirodysi savo darbovietėj, jeigu nepristatysi man reikiamų dokumentų ir jų nesurūšiuosi. Tada bus šiokių tokių problemų, - sumurmėjo Masha, bandydama atidaryti butelį. Visai lengvai kelių sekundžių bėgyje būtent tai ir padariusi, gėrimu pripildė taures ir vieną jų padavė Ivanai, o rankose laikydama savąją, susikėlė koją ant kojos ir įsipatogino sofutėje, sedėdama pusiau persikreipusi į merginą.
- Sooo... turiu ir šiaip ką veikt, ne tik skaityt sausas savo darbuotojų bylas, taigi... jau gali pradėt pasakot apie save, sutrumpinsi man darbą, - plačiai nusišypsojo, prie lūpų kilsteldama savo taurę.
Atgal į viršų Go down
Ivana Reyes
Ivana Reyes

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimePir. 08 08, 2011 3:55 am

Paėmusi taurę, žvilgtelėjo į gėrimą ir lengvai juo pateliūskavo.
-galit būti rami. aš gera darbuotoja.
patikino ir gurkštelėjo vyno.
-apie save? naaa... mano byloje turėtų būti parašyta, kad esu Ivana Reyes, gyvenau Korėjoje, augau su tėvais be brolių ir sesių, kad man dvidešimt trys metai...
prikando lūpą galvodama kas ten dar turėtų būt parašyta.
Atgal į viršų Go down
Masha Ivanova
Masha Ivanova

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimePir. 08 08, 2011 4:26 am

- Puiku, šiuo metu man būtent tokios ir reikia, - nusišypsojo Ivei. Klausydamasi jos labai skurdaus pasakojimo, tik pavartė akutes, gurkšteldama gėrimo.
- Taip taip, amžius, gyvenamoji vieta ir šeimos padėtis, tai įprasta ir visai neįdomu, tiesą sakant, - sukrizeno. - Ummm galėtum pavyzdžiui... - kiek prisimerkė, bandydama sugalvoti kokį klausimą merginai. - ...nežinau, galėtum tarkim atskleisti priežastis kodėl atsikraustei gyventi čia, - gūžtelėjo pečiais, nukreipdama žvilgsnį į Aivę.
Atgal į viršų Go down
Ivana Reyes
Ivana Reyes

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimePir. 08 08, 2011 4:31 am

-well... here I am.
nusijuokė gurkštelėdama dar vyno.
-Om... aš čia atsikrausčiau, nes nusibodo gyventi su tėvais ir girdėjau kad šitos šalies ministerija moka gerus pinigus.
sukrizeno.
-ir šiaip, tikiuosi susirasti ilgalaikę panelę.
Atgal į viršų Go down
Masha Ivanova
Masha Ivanova

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimePir. 08 08, 2011 4:43 am

- Mano tėvai jau senaai žuvę, bet aš tave pilnai suprantu, - labai supratingai sulinksėjo. - Kartais taip viskas atsibosta, kad nori tiesiog imti ir pabėgti, - sumurmėjusi atsiduso. - Oo taip, pinigus gali gauti ne mažus, bet niekad negali žinoti, kas šaus ministrams į galvą ir kaip jie sugalvos apkarpyt atlyginimus, - kiek prisimerkė. - Panelę? - iškėlė antakius, sumirksėdama. - Tai tu... - nutęsė, įsižiūrėdama į šalia sėdinčią Ivę. - ...OH, - sukrizeno.
Atgal į viršų Go down
Ivana Reyes
Ivana Reyes

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimePir. 08 08, 2011 4:49 am

-O maniškiai ramiausiai gyvena žiobarišką gyvenimą. ir tai sucks.
pavartė akis žiūrėdama į vyną stiklinėje.
-jeigu apkarpys atlyginimus, trauksiu kitur. kol kas čia niekam neįsipareigojau.
gūžtelėjo pečiais ir pakėlė žvilgsnį į Mashą. kol ji suprato kas Ivė tokia, moteris sukrizeno.
-taip. žinau. Pavyzdinga darbuotoja su yda. ne, šiaip jau miegu ir su moterim ir su vyrais.
gūžtelėjo pečiais vis dar linksmai šypsodamasi po Mashos reakcijos.
Atgal į viršų Go down
Masha Ivanova
Masha Ivanova

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimePir. 08 08, 2011 3:26 pm

- Neeee, keliaudama iš vienos vietos į kitą nieko daug nepasieksi, patikėk manim, - pavartė akutes. - Yda? Sakyčiau, kad tai amm skamba gana įdomiai, - nusišypsojo. - Rimtai, tokių žmonių kaip tu, čia labai nedaug, - sukikeno. - Irrr aš tikrai neleisiu, kad tai kažkaip pakeistų mano požiūrį į tave, - plačiai šypsodamasi, skubiai pridūrė.
Atgal į viršų Go down
Ivana Reyes
Ivana Reyes

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitimeAntr. 08 09, 2011 5:54 pm

-žinau, kad daug nepasieksiu. et bent jau gausiu didesnius pinigus nei ankstesnėj vietoj.
gūžtelėjo petukais. išgirdusi ką Masha mano apie jos orientaciją, tik sukikeno.
-aš jau pastebėjau, kad tokių žmonių čia beveik nėra.
taip lyg tarp kitko apsidairė ir pribaigė vyną iš savo taurės.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Departamento vadovės kabinetas   Departamento vadovės kabinetas - Page 6 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Departamento vadovės kabinetas
Atgal į viršų 
Puslapis 68Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Departamento vadovo kabinetas