| Allano | |
|
+3Violet Scott Amiki Scott Allan Scott 7 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Amiki Scott Mirties Valgytoja, hilerė
Pranešimų skaičius : 4223 Taškai : 20566 Registracijos data : 2011-01-16
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 3:47 am | |
| Amė nužvelgė prancūzišką sūrį ir vyną. -mmm... jeigu Allanui dar nepabodo, jis galės valgyti. atsigėrė kavos. -O dėl Monicos.... kaip drįsai permiegot su mano dukterėčia? gan piktu. ne, labai piktu balsu paklausė.
| |
|
| |
Allan Scott Hogvartso ūkvedys, miško sargas ir šiaip, seksualus vyras
Pranešimų skaičius : 2837 Taškai : 21236 Registracijos data : 2011-02-25
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 3:48 am | |
| Susilaikęs nuo "artimiausiu metu (po susitikimo su Ame) jai bus nekas", tik gūžtelėjo pečiais, parodydamas, kad daugmaž nelabai žino. Žvilgtelėjęs į žmoną su padėkliuku, padėkojo ir į rankas paėmė puodelį arbatos. Andrew iš maišiuko pradėjus traukti dovanas, su šypsena nužvelgė butelį ir sūrį. - Ummm, Ame? Nenoriu, kad Ashlė tai girdėtų, - sumirksėjo, atgal ant stalo padėdamas savo puodelį ir rankutėmis pridengdamas mergytės ausis. | |
|
| |
Andrew Hedyson Magijos Ministerijos darbuotoja(s)
Pranešimų skaičius : 1043 Taškai : 15171 Registracijos data : 2011-06-09
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 3:50 am | |
| -Ko tu tokia be nuotaikos šiandien? Beje, ačiū už kavą. Prisimerkė ir atsigėres kavos išspjovė ją visą ant savo kelnių. -Kas per? Atsikosėjo. -M...m...Monica? Nesuprantu apie ką tu kalbi.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 3:52 am | |
| -per mažai cukraus? pasidomėjo žiūrėdama į kavos dėmes ant Andrew kelnių. pasisukusi į Allaną gūžtelėjo pečiais. -Aš dar nepasakiau nieko, ką ji galėtų suprast. sukrizeno Ami ir padėjusi puodelį ant stalo paėmė Ashlę. -Einam, mieloji. tiesiog jaučiu kokia tu pavargusi nuo visų savo treniruočių. bet aš tuoj grįšiu. pažaibavo akimis į Hedysoną. šyptelėjusi ir nupėdinusi į antrą aukštą paguldė dukrelę į lovytę, kur padėjo porą žaislų dėl viso pikto. palikusi atidarytas duris grįžo į svetainę ir atsisėdo taip, kaip sėdėjo.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:00 am | |
| -Tu net ne cukrų įdėjai... o... ką žinau druską... Sumurmėjo ir pastatė puodelį su likusia kava ant stalo. -Iš kur jūs ištraukėt tokią nesamonę? Prikando lūpą. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:02 am | |
| Išgirdęs apie druską arbatoje, nesusilaikęs Allanas prunkštelėjo. Suėmęs savo arbatos puodelį, pažvelgė į Amę tokiom akim, maždaug, "tu tokia klastinga, pikta, sukta ir tamsi, bet aš tave dėl to žiauriai myliu. Net jeigu ir kenki mano pusbroliui". Išgirdęs Andrew atmaskę, sumirksėjo ir nusprendęs nesikišti, gurkštelėjo arbatos. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:03 am | |
| -O, tikrai? neva susimąstė ir atsigėrė savo normalios kavos. -atrodo, kad pas mane cukrus.... tavo receptoriai sugedę. nustatė ir linktelėjo. Sugavusi Allano žvilgsnį sukikeno ir vėl pasuko akutes į svečią. jos aišku vėl prisipildė pykčio. -tu giniesi? ir visai nesvarbu iš kur aš tai ištraukiau.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:06 am | |
| -Svarbu. Nes tai žinau tik aš ir Monica. Sumurmėjo ir pasiėmes servetėle šiek tiek nusivalė kavo dėmes. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:08 am | |
| Puodelis Amės rankoj kiek sudrebėjo. pastačiusi jį ant stalelio, susidėjo rankas ant kelių atrodydama labai neAmiškai. -tu juk žinai, kad tu turėtum dabar pat gaut iš manęs porą crucio dozių? Ji nepilnametė. tokiu..... keistu balsu prabilo.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:12 am | |
| -Klausyk... Aš tikrai nenoriu tiką grįžes iš atostogų gadintis sau nuotaikos. Aš turėjau dvi dienas sedėti viešbutyje ir laukti draugės brolio. Dvi dienas toje pačioje vietoje guleti ir laukti! Ačiū dievui mano nervai yra geležiniai, ir nespjoviau į visą tai. Tu manai, kad neesu pavarges po tiek laiko? Sumurmėjo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:14 am | |
| -man, po velnių, visiškai nusispjaut kaip tu jautiesi! kaip tu manai, kaip aš turėjau jaustis sužinojus, kad tu miegojai su mano dukterėčia?! sugniaužė kumščius. taiiip, ji eilinį kartą pradėjo nervintis.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:17 am | |
| -O kaip tu jausies kai koks nors vyras permiegos su Ashley kai ji užaugs? Sumurmėjo ir atsistojo. -Turbūt aš esu nelaukiamas šiuose namuose. Nenoriu kalbėtis apie tai. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:18 am | |
| Ok, Amei pradėjus nervintis, tai jau pasidarė ir Allano reikalas. Gurkštelėjęs arbatos, padėjo ją ant staliuko ir suėmė moters ranką. - Mieloji, nusiramink, - tyliai sumurmėjo. Nervų iššaukto persileidimo dabar reikėjo mažiausiai. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:21 am | |
| -Nelygink Monicos su Ashle! sukando dantis. ji būtų taip atsistojus ir trinktelėjus jam, bet kadangi didvyris Allanas laikė jos rankas, ji ir tolia sėdėjo. -Tu nenori apie tai kalbėti? puiku, tada už visa tai turės atsiimti viena Monica. tu tikrai mielas. jeigu dar kartą sužinosiu, kad buvai prie jos prisiartinęs, tau geruoju nesibaigs. sušnypštė ir atsilošusi fotelyje užsimerkė. pradėjo giliai kvėpuoti. taip taip, nervintis buvo labai blogai. ypač po to,kas neseniai įvyko.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:30 am | |
| -Taip nenoriu.-sumurmėjo ir pasiemė maišelį ir ištraukes iš jos du šveicariškus laikrodžius padėjo juos ant stalo. Taip ten buvo vienas Allanui ir kitas Amei.-Tai jums. Turiu ir jūsu mažajai.-sumurmėjo ir ištraukė iš maišelio meškutį laikanti širdele ir ant tos širdelė užrašyta "Amiki&Allan&Ashley". Taip jis tą dovaną specialiai užsakė vienoje parduotuvėje.-Aš jau eisiu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:31 am | |
| Vis dar laikydamas Amės ranką, nužvelgė traukiamus laikrodžius ir meškiuką. - Andrew... nepyk, kad taip išėjo, - atsiduso, pakeldamas akis į pusbrolį. Jis jiems atvėžę dovanų, o Amė jį taip išplūdo O.o | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:31 am | |
| Chaaa, Amės taip lengvai nepapirksi. ir šiaip, ji net neatsimerkė ir toliau giliai kvėpavo bandydama nusiraminti. vienintelė mintis jos galvoje buvo tokia, kad ji dabar pat išsitrauks lazdelę, nukankins Hedysoną ir galiausiai jį nudės. bet tai buvo tik vizija. ji juk negalėtų to padaryt matant Allanui o.o" | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:35 am | |
| -Nepykstu. Tiesiog kodėl aš turiu tiką grįžes gadinti visą nuotaiką. Ir taip mane išmetė iš darbo, tai dar turiu dėl šito nervuotis. Nueisiu į kokią užeigą, gal numalšinsiu nervus.-sumurmėjo.-Ačiū už kavą.-prikando lūpą ir linktelėjes nuėjo į koridorių. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:40 am | |
| Išgirdęs apie Andrew darbo netekimą, Allanas kiek susiraukė. - Ummm užjaučiu, - sumurmėjo. Po padėkos dėl kavos tik prunkštelėjęs, pakilo iš vietos, paleisdamas Amę. - Tai tau ačiū, - tarstelėjo atsidūręs koridoriuje, omeny turėdamas parvežtas dovanas. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:42 am | |
| -tegul susikiša jis tas savo dovanas į vieną vietą. sumurmėjo Amė jiedviem išėjus. Atsistojusi pasitrynė akis ir atsimerkė. net nežvilgtelėjusi dovanų pusėn taip... karingai peržygiavo per koridorių ir užsidariusi vonioje palindo po šaltu dušu.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:47 am | |
| -Nėra už ką. Padėkok Amei už sugadintą nuotaiką-šyptelėjo..-Iki, susitiksim... nežinau kada... ilgą laiką tikrai neateisiu.-sumurmėjo ir pamojaves rankele išėjo iš namų, paskui save uždarydamas duris, o netrukus dingo oru. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 4:50 am | |
| neužrakinusi vonios durų Amė nusiėmė marškinėlius, džinsus ir apatinį trikotažą. sulanksčiusi atsuko duše vandenį ir palindo po juo. nuo šalto vandens sutraukė visus raumenis, bet tai visai padėjo nuraminti nervus. -taip negalima. raminkis. sumurmėjo sau. atsirėmusi į vieną dušo sienų kiek pašildė vandenį ir užsimerkė slopindama kylantį norą sekt paskui Hedysoną ir jį užmušt.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 1:38 pm | |
| Žvilgsniu nusekęs Amę, žygiuojančią į vonią, atsiduso ir pasisuko į Andrew. - Klausyk, gali čia ateiti kada tik nori, - patikino. Atsisveikinęs, žvilgsniu nulydėjo pusbrolį ir jam išėjus, užrakino namų duris. Iš lėto nuėjęs į svetainę, pastatė vyno butelį į bariuką, sūrį nunešė į virtuvę, dėžutes su laikrodžiais paliko ant stalo, o tą mielą meškiuką nunešė miegančiai mažylei. Palikęs Ashlės kambario duris nepilnai užvertas, nusileido į pirmąjį aukštą ir pasiekė vonios kambarį. Porą kart pabeldęs, nelaukęs atsakymo nulenkė nerakintų durų rankeną ir įėjo vidun. Per sublurintą dušo kabinos sieną įžvelgęs tik nelabai aiškias Amės formas, atsisagstė marškinėlius, atsikratė savo džinsų ir pravėręs kabinos duris, įlipo pas savo žmoną. Privatumas? Čia tokio dalyko nėra. Kabinoje, puikiai galėjusioje sutalpinti nors ir tris žmones, priėjo arčiau Amės ir uždėjęs ranką jai ant liemens, kita nubraukė nuo jos veido plaukus ir atsuko gerokai šiltesnį vandenį. - Kas po galais ten nutiko? - tyliai, visiškai nepiktai paklausė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 6:02 pm | |
| Girdėjusi Allano įėjimą ir nusirengimo procesą, Ami lėtai atsimerkė. priėjus jam arčiau apkabino jį. -nieko. visiškai nieko. patikino,
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 07 27, 2011 6:49 pm | |
| - Tai neatrodė kaip niekas, - sukikeno. - Manau, kad tau pats laikas pradėti labiau rūpintis savimi, o ne kitais, - sumurmėjo, per vandens kaskadą pakeldamas akis į Amę. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Allano | |
| |
|
| |
| Allano | |
|