|
|
| Allano | |
|
+3Violet Scott Amiki Scott Allan Scott 7 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Allan Scott Hogvartso ūkvedys, miško sargas ir šiaip, seksualus vyras
Pranešimų skaičius : 2837 Taškai : 21236 Registracijos data : 2011-02-25
| Temos pavadinimas: Re: Allano Pir. 08 08, 2011 4:46 am | |
| - Ame, ne... - beviltiškai sumurmėjo, prieidamas prie moters ir susidėdamas rankas jai ant pečių. - Su vaiku ten ar be vaiko, tu rūpi man vienodai, tik turiu žinot, kad jūs visada esat saugūs, - prikando lūpą. - Visa ne, - paprieštaravo, atkirsdamas moters žodžius dėl to susipykimo. | |
| | | Amiki Scott Mirties Valgytoja, hilerė
Pranešimų skaičius : 4223 Taškai : 20566 Registracijos data : 2011-01-16
| Temos pavadinimas: Re: Allano Pir. 08 08, 2011 4:51 am | |
| -netikiu. nukreipė žvilgsnį į Allo akutes. -aš ketinau pasiimti Ashlę su savim į Italiją. ir jeigu nebūčiau persileidusi, mes jau būtume toli toli. tokiu.... paprastu balseliu pasakė trumpam nukreipdama žvilgsnį į lubas.
| |
| | | Allan Scott Hogvartso ūkvedys, miško sargas ir šiaip, seksualus vyras
| Temos pavadinimas: Re: Allano Pir. 08 08, 2011 3:20 pm | |
| Išgirdęs apie iki gręsusio persileidimo planuotus Amės ketinimus, susiraukė. - Nemanyk, kad nebūčiau jūsų ieškojęs. Ir radęs. | |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Antr. 08 09, 2011 5:51 pm | |
| -aišku, kad nebūtum mūsų radęs. Ami trumpam užsimerkė ir kai atsimerkė, prieš savo vyrą stovėjo visai kita moterimi. -tu manęs net neatpažintum, jeigu eičiau ir atsitrenkčiau į tave. šyptelėjo ir vėl atvirto į save. | |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 1:31 am | |
| - Aišku, kad būčiau, - paprieštaravo, ir šiaip, dėl to galėtų ginčytis dar labai ilgai, įrodinėdamas savo tiesą. Beveik nesureagavęs į Amęs pasikeitimą, gūžtelėjo pečiais. - Išvaizdą pakeisti gali, bet tavo vidus nesikeičia - yra toks dalykas kaip giminingos sielos, - plačiai išsišiepė. - C'mon, juk pamilau ne tavo išvaizdą, well taip, iš pradžių ją, bet pamilau tave, tave tokią kokią esi, - tarstelėjo, prieidamas arčiau moters. | |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 1:41 am | |
| -aš būčiau pasistengusi, kad man nereikėtų su tavim bendrauti. kad nebūtum supratęs, jog tai aš. tylesniu balsu tarstelėjo. -Bet žinai.... manau tau Ashlė būtų parašius. tada, kai išmoktų rašyti. ji juk tave taip myli. šyptelėjo žiūrėdama Allanui į akis.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 3:02 am | |
| - Oh well, ką galiu pasakyti, - gūžtelėjo pečiais, iš lėto plačiai plačiai išsišiepdamas. - Mano visi vaikai mane myli, - sukikeno. Rankomis apglėbęs liekną moters taliją, švelniu truktelėjimu į save prisitraukė ją arčiau. - Rimtai, nešnekėk taip. Myliu tiek tave, tiek jį, - sušnabždėjo, trumpam nudelbdamas akis į A pilvą. - O tai, kad tu nešioji mūsų vaikelį, priverčia mane tavimi rūpintis tik dar labiau. | |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 3:13 am | |
| -aš pradedu pavydėt. sumurmėjo išgirdusi apie tai, kaip Allo vaikai labai jį myli. pritraukta arčiau vyro šyptelėjo ir lengvai jį apsikabino. -manauu, kad mes irgi tave mylim. palinksėjo turėdama omeny save ir kūdikį. -bet tavo žodžiai neįrodo kad manęs pasiilgai labiau, taigi.... aš vis dar laukiu. prisiminusi, kad Allas turėjo greitu laiku įrodyt, kad Amės jis pasiilgo labiau, negu ji jo, sumurmėjo.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 3:21 am | |
| - Nereikia. Tikrai. Visvien žinai, kad tu man esi aukščiau virš visko, - nusišypsojo. - Palaukei tiek, brangioji, palauksi ir dar, - sukikeno, uždėdamas delną moteriai ant skruosto ir nykščiu pervesdamas per jos skruostikaulio liniją. - Viskas ką turi padaryti, tai pabūti kantri, - taip... nežinau,beveik paslaptingai šyptelėjo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 3:23 am | |
| -aw... tikrai? nušvito kaip saulutė. jam braukiant per jos veidą, ji švelniai šyptelėjo. -okayyy.... lauksiu kiek reikės. nužvelgė tą jo keistą šypsenėlę ir pakėlė akis į jo akis.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 3:42 am | |
| - Tai beabejo, - patikino linkteldamas. Nusišypsojęs, palinko prie Amės ir švelniai ją pabučiavo. - Viskas gerai? - keleto sekundžių bėgyje atsitraukęs, rūpestingai pasiteiravo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 3:44 am | |
| -ar turėtų būti kas nors blogai? kilstelėjo antakius kiek nusivylusi, kad jų trumpas bučinys truko taip neilgai. -tu per daug rūpiniesi. pavartė akutes.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 3:51 am | |
| - Paklausiu kitaip - jau TIKRAI atsisakei planų keliaut į Italiją nuo manęs slėptis? - krizendamas iškėlė antakius. - Visai ne, - kiek prisimerkęs sumurmėjo. - Aš tave myyliu, dėl to tu man rūpi, - pavartė akis, paaiškindamas elementarų dalyką. | |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 3:53 am | |
| -iki kito mūsų susipykimo... taip. atsisakiau tokių planų. atsiduso numesdama nekaltą šypsenėlę. -jeigu mane myli, turėtum suprasti, kad per didelis rūpestis mane vargina. šyptelėjo paglostydama jo skruostą.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 3:57 am | |
| - Vos mes viską išsiaiškinom, tu pradedi galvot apie mūsų sekantį susipykimą, - nežymiai susiraukęs sumurmėjo. - Oh ok, - kiek atsitraukė, patraukdamas rankas nuo moters veido ir talijos, jas tuo pačiu iškeldama atvirais delnais lyg pasiduodamas. - Daugiau taip nedarysiu, - sukrizeno. | |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 4:00 am | |
| -aš tik perspėju. gūžtelėjo petukais prisimerkdama. -eiii, nesiraukyk. man nepatinka, kai taip darai. prikando lūpą. jam pareiškus, kad Allanas daugiau taip nedarys, šyptelėjo. -puiku.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 4:04 am | |
| Nusišypsojęs, Allas nuleido rankas ir akies krašteliu žvilgtelėjo į ant sienos kabantį laikrodį. - Man atrodo, kad kažkam laikas keltis po pietų miegelio, - sukikeno. - Tuoj grįšim, - su šypsena perspėjo moterį ir paliko kambarį, nueidamas pas Ashlę.
*lalalala time skip'as iki vakaro, kai Ashlė vėl paguldyta miega. xD*
Kaip tik užmigdęs Ashlę ypatinga istorija apie princesę, Allanas tyliais žingsneliais nusileido į pirmąjį aukštą ir apsidairė. - Amii? - pusbalsiu tarstelėjo, ieškodamas žmonos. | |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 4:07 am | |
| Kol Allanas buvo užsiėmęs dukrelės migdymu su pasakomis, Amė nusprendė nueit į svetainę ir panuobodžiaut skaitydama kokią nors knygą. -aš čia. tyliu balsu atsiliepė.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Tr. 08 10, 2011 4:19 am | |
| Išgirdęs Amės balselį, nusišypsojo ir nužygiavo į svetainę. - Dabaaar taip... - nutęsė, iš jos rankų ištraukdamas knygą ir pažymėjęs skaitomą puslapį, padėjo skaitalą ant staliuko. Ištiesęs rankas į Amę, pakėlė ją iš vietos ir nieko nesakęs, išsivedė ją iš svetainės, tuoj pat ir iš pačių namų. Greitai užrakinęs namų duris, taip kaip stovi iš prieangio kartu su Ami dingo oru. | |
| | | Tomas Bloom Švilpynės vadovas ir profesorius
Pranešimų skaičius : 56 Taškai : 14830 Registracijos data : 2011-06-03
| Temos pavadinimas: Re: Allano Sk. 08 14, 2011 9:25 pm | |
| Pasigirdo tylus pokštelėjimas ir čia su gražiai įpakuota dovana atsirado Tomas. Apsižvalgęs nusijuokė,na taip kuris namas yra Ami ir jos vyro gyvenamoji vieta jis iškart suprato tad tyliai perėjo gatvę ir netrukus stovėjo priešais namą paskutinį kart apsižvalgęs Tomas lengvai pabeldė į duris. | |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Sk. 08 14, 2011 10:15 pm | |
| Allanas ir Amė atsirado kieme prie namų. Laikydamas moterį už rankos, skeptiškai nužvelgė prie durų stovintį asmenį. - Čia dabar? - kažkaip visai nepatenkintai sumurmėjo, kartu su Ame žygiuodamas artyn durų. | |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Sk. 08 14, 2011 10:17 pm | |
| Pamačiusi žmogų prie durų, o dar taip visai vėlai vakare, Ami prisimerkė, kad geria įsižiūrėtų. -Tomai? kilstelėjo antakius, kai jie jau buvo prie durų. pagalvojusi, kad jei tikriausiai nepažįstami [nors Tomo Amės giminės medy irgi nėrą. žėjau], pasisuko į Allaną. -jis Monicos pusbrolis.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Sk. 08 14, 2011 10:35 pm | |
| Išgirdęs Amės žodžius, supratingai sulinksėjo. Vienoje rankoje laikydamas radiją, tylų,tačiau jau gerokai apsiraminusį verksmą transliuojantį, išsitraukė namų raktus ir atrakinęs duris, kurias atlapojo Amei ir svečiui, mostelėjo eit vidun. - Tadaa... prašau, - gūžtelėjo pečiais. Paprastai Allanas su Amės giminėm būtų malonesnis, bet šitas žmogus, tarpdury stovintis, kind of sugadino vakarą. | |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Pir. 08 15, 2011 12:15 am | |
| -nueik, pasižiūrėk ko Ashlė taip verkia. sumurmėjo pusę lūpų ir pasisuko į Tomą. -klausyk... dabar ne pats geriausias vakaras svečiams. kiek tyliau sumurmėjo, kad Allas negirdėtų. tik šiaip, kad jie galėtų pabūt vieni. -žinau, kokia aš bjaurybė, bet ateik ryt, ką? linksmai nusišypsojo ir nuėjo vidun. -tia tia. pamojavo ir užvėrė duris. ok, pasielgė blogai, bet Amė ir yra tokia!
| |
| Temos pavadinimas: Re: Allano Pir. 08 15, 2011 1:49 am | |
| - Kaip tik ketinau tai padaryti, - sumurmėjo pavartydamas akis. Padaręs kaip lieptas, ne, tiksliau tai kaip ir planavęs, nužygiavo į antrąjį aukštą, prieš tai ant staliuko prie telefono numesdamas raktų ryšūlį. Įėjęs į Ashlės kambarį, nevalingai nusišypsojo pamatęs savo lovoj sėdinčią mergytę, tokią visą apsiverkusią, bet tiesiančią savo mažutes rankutes į tėtį. - Awww, mažute, išsigandai? - sukikeno, prieidamas prie mergytės ir pasiimdamas ją į savo glėbį. - Viskas gerai, - nusišypsojo ir nuo Ashlės veiduko nuvalė ašaras. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Allano | |
| |
| | | | Allano | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|