|
|
| Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai | |
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Allan Scott Hogvartso ūkvedys, miško sargas ir šiaip, seksualus vyras
Pranešimų skaičius : 2837 Taškai : 21233 Registracijos data : 2011-02-25
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 4:39 am | |
| - Taip, žinoma, - sukikeno ir pasitraukė, vos išvengęs to, kad būtų priverti jo pirštai. - Jis kaltas, - parodė į elfą Allanas. Awww, kaltina kitus, koks tipiškas ir mielas jo bruožas! - Norėjau apie tai pasikalbėti, - kiek susiraukė, stengdamasis ignoruoti tai, kaip gundomai Amė atrodo. | |
| | | Amiki Scott Mirties Valgytoja, hilerė
Pranešimų skaičius : 4223 Taškai : 20563 Registracijos data : 2011-01-16
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 4:42 am | |
| -tu nepaklusai šeimininkės įstatymui. grynai elfui pasakė. -už tai turėtum prisiverti savo ausis su karšta orkaite, kad kitą kartą mane girdėtum. prisimerkė. -oh, tikrai... kiek ironiškai šyptelėjo. ne, rimtai, j9i dabar pat būtų puolus jam ant kaklo, kad jis iš viso pasirodė, bet Amės principai nugalėjo. čiupusi į už rankovės ištempė iš savo kambario ir nutempė į svetainę. -ok. klausau. įsitaisė ant tos pačios sofutės.
| |
| | | Allan Scott Hogvartso ūkvedys, miško sargas ir šiaip, seksualus vyras
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 4:47 am | |
| - Žinai, manau, kad turėtum duoti jam kojinę, - sušnabždėjo Amei, delnu pridengdamas burną taip, kad elfas atseit nieko negirdėtų. Pašnairavęs į tą padarą, linksmas atsitraukė. - Be to, kai prisivers savo ausis, jis mažai ką girdės, - sukrizeno. - Aš seselius, aš žinau, - dar pridūrė, prisimindamas savo praktiką Skutelyje. Absoliutiškai nesipriešinęs savęs ištempimui iš kambario, svetainėje atsisėdo ant sofkutės priešais. - Jūs niekur nevažiuosit ir gali apie tai net nevažiuot, - prisimerkęs pareiškė. Kalbėdamas daugiskaita, omeny aiškiai turėjo Ami ir vaikelį. | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 4:50 am | |
| -chaaa... jeigu duočiau jam kojinę, jis tikriausiai su ja mane pasmaugtų. prunkštelėjo. nesiklausiusi apie jo prisiminimus kad jis dirbo Skutelyje, patogiau susikėlė kojas ant sofos. -oh, tikrai... ir kas mus sustabdys? prisimerkė atmesdama plaukų sruogą nuo veido.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 4:51 am | |
| - Tada iš šio pasaulio dingtum ne tik tu, bet ir tas elfas, - paprastai tarė ir kilstelėjo antakius. - Hmmm, lemme think... - nutęsė ir prisimerkė, neva labai įtemptai sukdamas savo smegenėles. - ...aš? | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 4:54 am | |
| -tai aišku. po to jis nusižudytų už tai, kad nužudė šeimininkę. paprasčiau išnarpliojo, nenorėdama įsivaizduot kaip Allanas nudeda seną namų elfą. -tikrai? ir kaip žadi tai padaryti? susidėjo koją ant kojos.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 4:58 am | |
| - Mhm, žinoma... - pavartė akis. Rodydamas savotišką nepagarbą šitiems namams, užsikėlė kojas ant staliuko priešais sofą ir susinėrė rankas. - Ogi labai paprastai. | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:00 am | |
| Neduok Dieve, Amė būtų supratusi ką reiškia jo tas kojų užsikėlimas ant stalo. -tu juk supranti, kad mane sulaikyti beprotiškai sunku? dar ir rankas sunėrė. atrodė kaip rimtai nusiteikusi diskusijai moteris, išskyrus tai, kad buvo užsitempus tokį nerealiai sexovą kostiumėlį. | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:04 am | |
| - Man reikės tave surakinti? - visai rimtai ištarė ir kilstelėjo antakį. | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:05 am | |
| -aš vis tiek rasiu būdą išsilaisvint. ramiu balsu pareiškė. -mes abu puikiai žinom, kad tai beprasmiška.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:08 am | |
| - Aš rimtai, Amiki. Neleisiu tau niekur važiuot ir išsivežti mūsų vaiko, - kiek susiraukė. | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:10 am | |
| -o aš neleisiu kažkokiai narkomanei vogti iš manęs daiktų! atsistojo ir nuėjo prie lango. aišku, jeigu rankose dabar turėtų kokį dūžtantį daiktą, būtų į jį paleidusi. galėjo paleist į darbą ir kumščius, bet tai atrodė kiek neetiška - mušti savo sužadėtinį.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:16 am | |
| - Prašau, nepradėk. Tai ne Vi dėl to kalta - kaltos aplinkybės, - sumurmėjo. - C'mon, augdama tokioj šeimoj ir tu nebūtum normali, - prisimerkė. Galbūt nuosavos dukros pavadinimas 'nenormalia' buvo kiek netinkamas, bet... tokioj situacijoj augant nesugadintam būti būtų nerealu. - Ji tau siunčia atsiprašymą. Allanas žinojo, kad tai skambėjo žiauriai keistai ir netikrai, nes paprasčiausiai šis bruožas Violet nebūdingas, bet visvien, Allas tikėjosi sušvelnint situaciją. | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:18 am | |
| -įdomu ar tada mane laikai normalia. rankomis pasirėmė į palangę. vien nuo tos minties, kad ta narkomanė Amę apvogė, norėjosi viską daužyt. -aš labai abejoju, kad tu bent jau nusiuntei jai mano atsiprašymą. prunkštelėjo.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:25 am | |
| - Mes labai normalūs, - patikino. Taaaaaip. Vyras, kuris prijaučia geriečiams, susidėjo su MViste, kurią, atrodo, daugiau mažiau palenkė į gerąją pusę. Poroje amžinai vyksta nesutarimai, o nėščia motera ignoruoja savo galvos skausmus ir ryžtasi palikt savo sužadėtinį. NORMALU. - Aišku nusiunčiau, - linktelėjo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:28 am | |
| Nieko neatsakė. nei į vieną, nei į kitą jo sakinį. Pro langą ji gan atidžiai stebėjo tyrėjų būrelį, aplipusį tą lavonėlį žiobarą, kurį ami nužudė. pasitvarkiusi tą sijonuką, pasisuko į jį ir toliau tylėjo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:31 am | |
| Nenutraukęs tylos, kurią, iš tiesų, būtų mielai sudrumstęs, sugavo merginos žvilgsnį. - Grįžk namo, - švelniai pakartojo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:34 am | |
| Ok. po tokios nejaukios tylos išgirdusi švelnius žodžius, kiekviena mergina susileidžia. Nuleidusi nusikaltusį žvilgsnį pripėdino prie jo. atsisėdo šalia. -atsiprašau.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:35 am | |
| Išgirdęs atsiprašymą, Allas nesusilaikė nešyptelėjęs. - Prašau. Tik būtų nuostabu, jeigu tokių pokštų man nebekrėstum. Buvau rimtai išsigandęs, kad gali mane palikti, - sumurmėjo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 5:38 am | |
| -aš nenorėjau.... sumurmėjo vis dar nuleidusi žvilgsnį. rimtai, jaučiu, galima lažintis, kad Amei pirmą kartą buvo labai gėda dėl savo poelgio.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Št. 05 14, 2011 10:33 pm | |
| [[Awww! xD]] Nusikėlęs kojas nuo stalo, su šypsniu veide pasisuko į merginą ir ištiesė į ją rankas, laukdamas Ami savo glėbyje. - Viskas gerai, - tyliai sumurmėjo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Sk. 05 15, 2011 3:25 am | |
| [[;DDD]]
atsirėmė į jo krūtinę, taip atsidurdama jo glėbyje. -gerai. sušnabždėjo ir užsimerkė klausydamasi kaip plaka jo širdis.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Sk. 05 15, 2011 4:39 pm | |
| Allanas apkabino Ami. Mėgaudamasis akimirka, žiūrėjo į merginą ir galvojo apie Vi. Amiki tai juk suaugęs žmogus, ji ant paauglio nepyks, bet va ką reiktų padaryt, kad Vi pamėgtų Amę? - Turbūt sugriausiu momentą, bet... - nutęsė sukikendamas. - ...grįžtam namo? | |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Sk. 05 15, 2011 5:22 pm | |
| Prikando lūpą ir atsitraukė. -gerai. sumurmėjo. jeigu iš tikrųjų, tai ji mieliau liktų čia, kad nereikėtų matyt tos narkomanės, kurios negali pakęst. -dodži, sudėk mano daiktus. paliepė namų elfui.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai Sk. 05 15, 2011 6:17 pm | |
| - Gerai nors tiek, kad nereikės daug ko krautis, - prisimerkęs šyptelėjo, žvilgsniu nusekdamas nueinantį elfą ir prisimindamas ne iki galo iškrautus daiktus Ami spintoje. Po to, kai Allano ir merginos santykiai vos nesubyrėjo, vyras nelabai žinojo kaip reiktų reaguot į tokį greitą Amiki nuotaikos ir nuomonės pasikeitimą, tad... nusprendė daugiau tiesiog patylėti. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai | |
| |
| | | | Senas namas, kuriame gyveno Ariver`ai | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|