Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

Allano

Go down 
+3
Violet Scott
Amiki Scott
Allan Scott
7 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Next
AutoriusPranešimas
Allan Scott
Hogvartso ūkvedys, miško sargas ir šiaip, seksualus vyras
Allan Scott

Pranešimų skaičius : 2837
Taškai : 21233
Registracijos data : 2011-02-25

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 12:49 am

Prašnekėjęs su Ashle geras dešimt minučių, nuleido mergytę ant švaraus kilimo, leisdamas jai paropot, sakykim, pramankštinti kaulus. xD Įsijungęs televizorių, nukreipė žvilgsnį į tą daiktą, užmesdamas akį į mergytę. Ir kai pasižiūrėjo į ją po sekančių penkių minučių, išpūtė akis, džiaugsmingai sukrykšdamas kaip visai mažas vaikas.
- Mieloji, tu stovi, - plačiai išsišiepė, už rankučių suimdamas savo dviem dantukais besišypsančią Ashlę, suteikdamas jai paramą. - Awww, aš tavim didžiuojuos, - paėmęs mergytę į rankas, pakštelėjo jai į žanduką ir pakilo nuo lovos. - Einam pasakysim mamytei ką tu ką tik padarei, - sukrizeno. Su dukra rankose nukeliavęs į terasą, su kiek prislopintu džiaugsmu nužvelgė ant žemės sėdinčią Amę.
- Ummm, Ami? - tyliai tarstelėjo, prisėsdamas ant vieno iš pufikų.
Atgal į viršų Go down
Amiki Scott
Mirties Valgytoja, hilerė
Amiki Scott

Pranešimų skaičius : 4223
Taškai : 20563
Registracijos data : 2011-01-16

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 12:52 am

Atsisukusi į jį, suklapsėjo akutėm.
-taip?
o tada pasuko žvilgsnį į Ashley ir šyptelėjo. Ją buvo apėmęs toks jausmas, kad ji čia yra ne dėl Allano ir Ashlės, o TIK dėl Ashley.
Atgal į viršų Go down
Allan Scott
Allan Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 12:55 am

- Ashlė norėjo tau kai ką parodyti, - sukikeno, ant žemės keturiom nuleisdamas mergytę. Tyliai ją paraginęs, viltingom akutėm stebėjo kaip iš lėto Ashlė bando stotis ant savo kojyčių.
Atgal į viršų Go down
Amiki Scott
Amiki Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 12:58 am

Su susidomėjimu stebėdama dukrelę džiugiai suplojo rankutėm kai ji atsistojo.
-Šaunuolėėėė princese!
išskėtė rankutes ir apkabino stovinčią dukrelę.
Atgal į viršų Go down
Allan Scott
Allan Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 1:16 am

Ashlei tvirtai atsistojus ant kojų, nesusilaikęs prisidėjo prie džiaugsmingų plojimų ir veide išlaiykdamas ne ką menkesnę džiugią šypseną nei prieš tai, pakilo iš savo vietos.
- O dabar princesė eina valgyt, - sukikenęs pareiškė, ištiesdamas rankas į mergytę.
Atgal į viršų Go down
Amiki Scott
Amiki Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 1:19 am

Jam ištiesus rankas į Ashley, Amė atsistojo su dukra ant rankų. Nuėjusi vidun atidarė šaldytuvą.
-ir ko mano princesė norės?
pasiteiravo ieškodama ko nors, ką galėtų sumaitinti dukrai.
Atgal į viršų Go down
Allan Scott
Allan Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 1:41 am

Pasijutęs beveik ignoruotas, gerokai nustemba, tačiau stengdamasis to nerodyti veide, tiesiog nuleidžia tuščias likusias rankas ir nukeliauja į virtuvę. Uždaręs slankias duris, praeina pro virtuvę, tačiau stabteli tarpduryje ir atsisuka į Amę.
- Kai ją pavalgydinsi, norėsiu pasikalbėt, - galiausiai kuo nerūpestingiau prabyla, ir apsisukęs, nueina į miegamąjį, kur įsitaisęs lovoje, toliau žiūri televizorių. Leisdamas vaizdams bėgti pro akis nepaliekant jokio pėdsako galvoj ar jokio supratimo ką ten rodo, svarsto ką reiktų sakyt Amei. Beabejo, jei tik ji nevengs to pokalbio.
Atgal į viršų Go down
Amiki Scott
Amiki Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 1:43 am

Atsisukusi išklausė jo žodžių ir linktelėjo. pamaitinusi Ashlę velniai žino kuo, o tiksliau tai, ką mergytė skaniai suvalgė, nusinešė ją į miegamąjį, kur buvo Allanas. Atsisėdusi ant lovos krašto nuleido dukrą ant žemės, kuri tuoj pat pradėjo ropinėti aplink.
-taip?
Atgal į viršų Go down
Allan Scott
Allan Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 1:51 am

Visą savo laiką išnaudojęs svarstydamas iš kurio galo reiktų pradėt pokalbį su Ame, būtent jai netrukus ir įžengus į kambarį, atsidūsta, nieko realiai ir nenusprendęs per tas kelias minutes. Atsisėdęs vietoje, pasislenka kiek toliau, ant dvigulės lovos padarydamas vietos ir moteriai.
- Kas tau yra? - tiesiog tiesiai šviesiai paklausia, pakeldamas į ją akis.
Atgal į viršų Go down
Amiki Scott
Amiki Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 1:53 am

[[esamasis laikas? o.o"]]

-Man? Pasakyk kas yra tau.
toliau sėdėdama ant lovos krašto sumurmėjo. Susidėjusi rankas ant kelių nuleido akis žemyn.
-nesijaučiu taip, kaip anksčiau.
Atgal į viršų Go down
Allan Scott
Allan Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 2:00 am

[[Eksperimentuoju. xDD Ar keista, kad tokie postai man atrodo gražesni, nei rašomi būtuoju laiku? O.o]]

Kilstelėjęs antakius, nutaiso klausiamą žvilgsnį ir pasisukęs į Amę, kuri kaip tik nuleidžia akis, prikanda lūpą.
- Tu juk žinai, kad aš tave myliu, - tarsteli, švelniai suimdamas moters smakrą ir dalinai pasuka jos veidą į savo pusę. - Nori pasakyt, kad nebejauti to paties? - kitaip tiesiog negalėjęs suprasti to "nesijaučiu taip, kaip anksčiau", tyliai pasiteirauja ir nykščiu perveda per Amės skruostikaulį.
Atgal į viršų Go down
Amiki Scott
Amiki Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 2:19 am

[[labaiii jau keistai xD]]

Pakėlusi akis į jį, prikando lūpą.
-aišku, kad myliu tave!
Išsivadavo iš jo rankos ir vėl nusuko akis.
-tik... nežinau kaip man jaustis po to, ką padariau.
Atgal į viršų Go down
Allan Scott
Allan Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 2:51 am

- Tada kame reikalas? - kilsteli antakį, tačiau visai netrukus gavęs atsakymą, atsidūsta, žemėn nudelbdamas akis. - Ką padarei tą padarei, to juk nebepanaikinsi, - gerokai tyliau sumurma, stebėdamas ant grindų ropojančią Ashlę. - Aš tik nenoriu, kad tai gadintų mūsų santykius.
Atgal į viršų Go down
Amiki Scott
Amiki Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 2:53 am

-aš nenoriu nieko nuo tavęs slėpti, Allanai.
pakėlė akis.
- Aš noriu, kad mane išklausytum. Nieko daugiau, - Ami atsiduso, susidėdama rankas ant kelėnų. - Žinau, aš esu pati blogiausia žmona pasaulyje ir tikriausiai visi, kas su manim pagyventų, pasakytų tą patį, bet.. aš myliu tave. Dar niekad nejaučiau niekam nieko panašaus, - ji nuleido akis į žemę. Tiesiog bijojo pamatyt Allano akis, kurios rodytų tik abejingumą.
- Tu esi vienintelis, kuris mane supranta. Johnas... jis manim pasinaudojo kai buvau paauglė, - prikando lūpą, galiausiai prabilusi apie savo buvusįjį. - Aš buvau naivi ir juo patikėjau. Jis mane nugirdė ir... taip, na... mes pasimylėjom. Tai buvo mano pirmas kartas ir rytą atsikėlus aš jam gerai ištrankiau veidą, - sumurmėjo prisimindama, kaip pabudusi lovoje pradėjo klykt. - Po to laiko, aš tiesiog... nebegalėjau į jį žiūrėti. Ir dabar... Jis nužudė Voldemortą. Aš jaučiausi kažkiek dėkinga jam, bet aš vis dar neatleidau už tai, ką jis man padarė. Ir tada tu... kai tu supykai, aš tiesiog nebeištvėriau... - per visą pokalbį jį taip ir nepakėlė akių, kurios buvo patvinusios nuo ašarų.
- Nuėjau į barą ir pradėjau gerti. Tada pasirodė jis ir... mes kalbėjomės. Tada aš pasigėriau ir jis parsitempė mane namo, sakydamas, kad mano vyras nenorės manęs matyti girtos, o tuo labiau kai jis ant manęs supykęs. Aš neturėjau kur eiti. Aišku, galėjau grįžti į godriko daubą ir permiegoti tėvų namuose, bet tada apie tai nepagalvojau, - atsiduso. - Viskas prasidėjo tada, kai jo vonioje neradau rankšluosčių. Tu juk žinai mane, norėjau jį panervinti, kai jis net nepasisiūlė jų paduoti. Užsidėjusi tą suknelę ir visa šlapia aš pasirodžiau jo miegamajame. Prisiekiu, nenorėjau nieko daryti, tik jį panervinti, - ji trumpam pakėlė akis į Allaną ir tada jas vėl nuleido į grindis. - Mes ir vėl kalbėjomės. Prabilus apie tave... jis pasakė, kad tu ant manęs dabar turėtum būti labai supykęs ir aš pravirkau. Jis mane paguodė. Aš net nesupratau kaip tai įvyko. Rytą atsikėlusi aš norėjau tiesiog... nežinau, tikriausiai numirti. Jeigu iš tikrųjų, tai būčiau taip ir padariusi, jeigu ne jis. Pasakęs kelis nekokius žodžius jis iš pat ryto mane supykdė. Tada jam trenkiau pirmą kartą tą rytą. Apsirengiau ir norėjau išeiti, kai jis vėl pasakė kažką tokio, kas mane dar labiau įsiutino. Tą minutę aš tenorėjau jį užmušti, bet... jis juk nužudė voldemortą, - ji menkai šyptelėjo. - Supanikavau, kai jis sugavo mano rankas ir aš jam nieko negalėjau padaryti. Bet aš padariau! Aš jam įspyriau tiesiai į... - tokiu beveik išdidžiu balsu pasakė. Tas nebaigtas sakinys paliko trumpą ir viską pasakančią tylą.
- Ir tada aš dingau iš ten. Grįžusi aš vis dar buvau įsiutusi. Ir... kai tu pasirodei... nežinau kas man pasidarė. Tikriausiai norėjau, kad tu pavydėtum, nes... nežinau, aš tiesiog buvau per daug pikta ir... aš tikrai nenorėjau su juo miegoti. Prisiekiu, - prikando lūpą įsikąsdama iki kraujo. - Aš atsiprašau, kad aš tai pasakiau. Žinau, kad tai yra nedovanotina, - atžagaria ranka nusivaliusi kraują nuo lūpos, pasižiūrėjo į kraują ir vėl nuleido ranką ant kelio.
- Žinau, kad turi visišką teisę man neatleisti, bet aš atsiprašau. Aš labai, labai atsiprašau, - dar kartą brūkštelėjusi rankomis per veidą, šį kartą nusivalydama ašaras, ji pakėlė akis į Allaną. - Atsiprašau, - tylesniu balsu pasakė. - Jeigu tu neatleisi, aš puikiai suprantu. Aš tik nenoriu, kad Ashley ir... kad ji augtų be tėčio.
Ji vėl nuleido akis vis dar bijodama, kaip Allanas turėtų reaguoti. Ji tikrai, tikrai, tikrai labai gailėjosi to, ką padarė. Ir galėtų padaryti bet ką, kad tai įrodytų. viską.
Atgal į viršų Go down
Allan Scott
Allan Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 3:05 am

- Ami, tau tikrai nereikia teisintis... - pradeda pakeldamas žvilgsnį į moterį, tačiau tuoj pat jos pertrauktas, beviltiškai atsidūsta ir akimis sekdamas ropinėjančią mažylę, neradęs kitos išeities, tiesiog klausosi Amės žodžių. Norėjęs prieštarauti ties ta vieta, kur moteris tikina esą blogiausia žmona visame pasaulyje, prikanda lūpą susilaikęs. Kalbai pasisukus apie Johnną, tiesą sakant, visam sekančiam pasakojimui apie jį ir besisukant, stengiasi sutramdyti kylančias emocijas: beviltiškumą, liūdesį, įniršį ir pyktį, bei nenumalodmą norą, tiesiog tą akimirką eit ir iškult Deppo snukį už savo žmoną, bet juk akivaizdu, kad taip pasielgęs, Allanas iš karto taptų lavonu - tas vyras nužudė Voldemortą, ir nors nesakau, kad Allanas silpnas burtininkas ar prastas žiobariškų muštynių žinovas, juk jųdviejų galių lyginti negalima. Išgirdęs apie spyrį ir netrukus sekančią prasmingą tylą, nesusivaldęs nevalingai sukikena, atitraukdamas akis nuo Ashlės ir pakeldamas jas į Amę. Neprasižiojęs ir leidęs jai baigti savo kalbą, galiausiai šypteli.
- O aš nenoriu gyventi be savo žmonos. Kad ir ką kvailo ji gali iškrėsti. Aš ją visvien abai myliu, - veide išlaikydamas tokią šypseną, tylesniu balso tonu tarsteli, ir galiausiai apkabina Amę.
Atgal į viršų Go down
Amiki Scott
Amiki Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 3:09 am

Supratusi, kad Allas ant jos nepyksta stipriai jį apkabino.
-tu geriausias vyras pasaulyje, Allanas.
šniukštelėjo apsiverkdama iš džiaugsmo. Woaaaah, ji buvo tikriausiai laimingiausia mpteris pasaulyje, kad gavo tokį nuostabiausią vyrą pasaulyje.
Atgal į viršų Go down
Allan Scott
Allan Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 3:16 am

[[ http://www.demotyvacija.lt/naujausi/visi/blogi-dalykai-nutinka-geriems-zmonems-1447693.html xDDD]]

Po išgirstų Amės žodžių tik šyptelėja, stipriau glėby suspausdamas moterį.
- Abu pridarėm klaidų, - sumurma, vos vos atsitraukdamas, kad galėtų matyti josios veidą. - Ir man atrodo, kad iš jų pasimokėm, - prikanda lūpą, įsmeigdamas žvilgsnį į moters akis.
Atgal į viršų Go down
Amiki Scott
Amiki Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 3:18 am

Ji linktelėjo. taip stipriai linktelėjo. ji daugiau gyvenime nepadarys tooookio durno dalyko. rimtai.
-kad ir ką padarytum, man nerūpės kol norėsi būt šalia.
sumurmėjo vis dar nenorėdama atsitraukt nuo Allano. jo glėby jautėsi toookia mylima ir reikalinga.
Atgal į viršų Go down
Allan Scott
Allan Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 3:23 am

- Kaip galiu nenorėt? - kiek susiraukia. Ashlei susidėjus rankutes ant lovos krašto ir kažką suveblenus, Allanas visgi yra priverstas nuo Amės atsitraukti. Į rankas paėmęs mergytė, nusišypsojo.
- Mums juk tavęs labai reikia. Man jūsų labai reikia.
Atgal į viršų Go down
Amiki Scott
Amiki Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 3:25 am

susidėjusi rankas atgal ant kelių, ji pasižiūrėjo į dukrelę.
-mums tavęs irgi labai labai reikia.
nusišypsojo nusivalydama sudrėkusius akių kampučius.
Atgal į viršų Go down
Allan Scott
Allan Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 3:30 am

- O dabar nusiramink, viskas juk gerai, - šypteli. Atlaisvinęs vieną ranką, ja pasitelkia, kad pratęstų Amės pradėtą procesą ir nuvalo likusias ašarėles.
Atgal į viršų Go down
Amiki Scott
Amiki Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 3:32 am

[[rašyk būtuoju xD keista skaityt n.n]]

-Man viskas gerai.
tyliai nusijuokė ir paėmusi jo ranką, kuria jis valė jos ašaras, sunėrė pirštus.
-spėjau tavęs pasiilgti.
prikando lūpą.
Atgal į viršų Go down
Allan Scott
Allan Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 3:34 am

- Tu neįsivaizduoji kaip viskas buvo be tavęs, - prikando lūpą, nejučiom prisimindamas visus išgertus įvairius alkoholinius gėrimus per Amės namuose nebuvimo laikotarpį. - Aš tavęs pasiilgau labiau, - sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Amiki Scott
Amiki Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 3:35 am

-atsiprašauuu..
prikando lūpą.
-neee... aš tavęs pasiilgau labiau. galiu lažintis iš ko nori.
nekaltai suklapsėjo akutėm ir nuleido jų sunertus pirštus.
Atgal į viršų Go down
Allan Scott
Allan Scott

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitimeAntr. 07 26, 2011 3:42 am

- Lažintis? - kiek prisimerkė, nukreipdamas žvilgsnį į Amės akutes. - Padarom kitaip. Tu man įrodyk, kad pasiilgai manęs labiau, - sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Allano - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Allano   Allano - Page 5 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Allano
Atgal į viršų 
Puslapis 523Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Allano